السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
سندوتشـــــــــــــــــات طعمية الحمص
يغسل الحمص الحب الجاف وينقع في الماء لمدة اكتر من 16 ساعة
يصفي من الماء ويرحي في فرامة اللحم ( المفضله بالنسبة لي )
او الخلاط العادي ( ست البيت ) ويفرم معه بالبصل والتوم
لوكانت الكمية كبيرة ناخد جزء منها
والباقي يحفظ في الاكياس بدون اضافات
ناخد الحمص المفروم مع البصل والتوم ونضيف عليه
مكونات التتبيلة الموضحه في الصورة وهدا حسب كميتك وحبك للبهارات
نكورها بين ايديا بالحدف من ايد للتانيه بدون ضغط او كبس هكي افضل ليبقي ماؤها والهواء
ونقليها في زيت غزير ساخن ونقص النار متوسطه بعد انضيف الحبات
تتحمر ونطلعها نصفيها علي مناديل المطبخ
ونحضر السندويتش معه :
هريسة ليبية - اوراق سلطة خضراء - طماطم - خيار - جبنة شرايح
زيتون -
وصحتين وعافية وان شاء الله تعجبكم
وصيف منعش للجميع
ودمتم بخــــــــــــــــير
المفضلات